Zorg voor mama

 

Als je thuis gaat bevallen is de kraamverzorgende aanwezig om de verloskundige te assisteren. Daarnaast is zij aanwezig om jou en je partner te ondersteunen en te helpen. Na de bevalling zal de kraamverzorgende alles opruimen en zorgen dat de plaats van de bevalling weer net zo netjes is als voor de bevalling. Daarnaast zal zij, als je besloten hebt om borstvoeding te geven, gelijk beginnen met het geven van instructies en helpen bij het aanleggen aan de borst. Beval je aan het einde van de dag of bijvoorbeeld ‘s nachts, dan krijg je voldoende advies om de eerste uren samen met je pasgeboren baby door te komen. Beval je ’s ochtends dan blijft de kraamverzorgende om er gelijk een kraamzorg dag van te maken.

 

Dagelijks zal de kraamverzorgende controles uitvoeren. De temperatuur wordt opgenomen, de pols geteld en er wordt in de gaten gehouden of je niet teveel bloedverlies hebt. Ook controleert zij de baarmoederstand. Van de kraamverzorgende krijg je hulp bij en instructie over de (borst)voeding.

 

De kraamverzorgende zorgt voor een onvergetelijke kraamtijd en zal je verwennen. Ze houdt in de gaten of je voldoende rust krijgt.

 

Aan het einde van de kraamtijd ben je zodoende zelfverzekerd genoeg om zonder onze aanwezigheid, maar met behulp van onze adviezen en instructies, zelf de verzorging van je baby op je te nemen.

Babymoon biedt meer

 

  • Eén vaste kraamverzorgende tijdens je hele kraamtijd
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Intake aan huis
  • Deskundige begeleiding bij borst- en kunstvoeding
  • Een leuke informatieavond
  • Enthousiaste, professionele kraamverzorgenden
  • Een onbezorgde kraamtijd

Voor meer informatie

 

T 088-0156900

E info@kraamzorgbabymoon.nl

I www.kraamzorgbabymoon.nl

 

Volg ons op:

 


Heb je vragen?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Download Algemene voorwaarden