In deze blog nemen we met je door hoe jij je vissen zo gezond mogelijk kunt houden. Dat is ook voor de kinderen erg leuk, want die zien de vissen toch al snel als vrienden. Ook wanneer je in de vishandel zit en vissen kweekt, is het misschien wel even goed dat je deze blog uitleest. Er staat namelijk veel bruikbare informatie in. Veel leesplezier en wanneer je zelf ideeën voor een blog hebt, laat het ons dan vooral even weten. 

Voordelen van hatchery feed voor je vissen

AlgaSpring produceert en levert hoge kwaliteit op algen gebaseerde diëten en verrijkingen voor rotiferen, artemia en groen water toepassing. Ze noemen het speciale voedsel Hatchery feed. Hun Star-line producten zijn Nederlandse kwaliteitsproducten en bevatten alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei en ontwikkeling van vissen. Ze zien er zo gezond uit! 

Hoe werkt het? 

Hatchery feed wordt geproduceerd op een eco-vriendelijke manier, zonder gebruik van herbiciden of pesticiden, in een land-locked steriele boorgat; een bron van oud zeewater

De producten zijn GMP+ gecertificeerd voor voederveiligheid. Zo weet je dat het goed zit. 

Deze Hatchery feed is ontworpen en gekweekt door een ervaren team van microbiologen en aquacultuurexperts

We garanderen een veilig, schoon, natuurlijk en evenwichtig voer voor alle toepassingen. 

Wat heeft het voor gevolgen? 

De praktijk wijst uit dat, na meerdere jaren met vele miljoenen vissen in Europese broedhuizen, dat hatchery feed alle essentiële voedingsstoffen bevat voor de productie van vissen van hoge kwaliteit met minimale misvormingen, grote overlevingskans en verbeterde stressbestendigheid.

Hatchery feed wordt geproduceerd in erkende voedselveilige faciliteiten.

Met dit voedsel stabiliseer de groei van vissen en je bespaart ook veel tijd en geld!

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen die houden van vissen, kiezen voor hatchery feed. We nemen op onze site nog veel meer interessante onderwerpen met je door in onze blogs. Dus we raden je zeker aan om er nog een aantal te lezen. 

Pin It on Pinterest