Kraamzorg babymoon

Wanneer kan mijn kind beginnen met zwemmen?

Geplaatst op

Er zijn verschillende soorten zwemles. Bij zwemles voorhout weten ze er alles van. Dit zijn de experts die je gaan helpen je kind veilig te laten wennen aan het water en hen ook de verschillende vaardigheden leren die hen in leven houden wanneer ze te water zouden raken. Erg belangrijk natuurlijk. In deze blog gaan we je vertellen wanneer je kinderen zwemles kunnen krijgen. Lees snel verder en doe je voordeel met deze informatie. 

Baby zwemles

In de regel is het zo dat je met je kind zwemles kunt nemen wanneer je baby goed op temperatuur kan blijven. Jonge baby´s hebben hier moeite mee. In het water koel je sneller af, dus zo’n 20 minuten zwemmen is doorgaans het maximum. Daarna is het verstandig samen met je baby uit het water te gaan. Deze ¨zwemlessen¨ zijn bedoeld om baby´s te laten wennen aan het water en natuurlijk ter ontspanning. Bij ZERO2HERO zijn zwemlessen te volgen vanaf een latere leeftijd. 

De leeftijd om echte zwemtechnieken te leren

Als kinderen naar de basisschool gaan is dit een bijzondere omslag voor ze. Het kost ze dan ook de nodige energie om te wennen aan deze nieuwe dagbesteding. Daarom is het in vele gevallen niet verstandig tijdens deze transitie ook direct te beginnen met zwemlessen. Dat is voor veel kinderen teveel. Veel beter is het om een half jaar te wachten. Beginnen met lessen kan vanaf de leeftijd van vierenhalf tot vijf jaar. Het is natuurlijk wel erg belangrijk om je kinderen zwemles te laten volgen, omdat ze op deze manier kunnen overleven als ze ooit te water raken. 

Wil je meer weten over deze zwemlessen bij zwemles voorhout, neem dan een kijkje op hun website: zero2hero.nl. Ze geven je graag meer informatie over de lessen.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden