Waar staan wij voor

 

De persoonlijke aandacht voor de kraamvrouw en haar gezin staat centraal. Vanaf de inschrijving tot en met de kraamweek kun je bij ons terecht voor informatie en nemen wij de tijd voor het beantwoorden van alle vragen die er zijn. Daarnaast kun je onze informatieavond bezoeken. Meer informatie over deze avond is te vinden bij het kopje cursussen. Zo’n acht tot zes weken voor je uitgerekende datum komen wij bij je thuis voor een intake gesprek.

 

Het moet goed voelen om je bij Babymoon in te schrijven voor kraamzorg. De kraamtijd is immers een zeer waardevolle tijd in je leven, die je maar één keer meemaakt. Want hoeveel kinderen je ook mag krijgen, iedere kraamweek is uniek en bijzonder.

 

Wij waarborgen zo veel mogelijk één en dezelfde kraamverzorgende gedurende de kraamperiode. Wij vinden het belangrijk dat er een kraamverzorgende bij je thuis komt die vertrouwd en veilig voelt. Dat is belangrijk om optimaal te kunnen genieten van de kraamtijd.

 

Onze kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold en zijn allemaal geregistreerd bij het kenniscentrum kraamzorg. Dit om de kwaliteit van onze zorg te blijven waarborgen. Daarbij zijn wij HKZ- en borstvoeding gecertificeerd. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden we regelmatig nieuwe kraamverzorgenden op.

 

We willen natuurlijk graag van je horen hoe jij en jouw gezin de kraamtijd hebben ervaren. En ook wat we eventueel kunnen verbeteren aan onze zorg. Daarom vinden we het belangrijk dat je het evaluatieformulier invult na de kraamperiode.

 

Meldcode

Sinds 2013 zijn alle instellingen die in aanraking komen met kinderen, verplicht te werken met de landelijke meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Deze meldcode heeft als doel het ondersteunen van de beroepskrachten, in de omgang met signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Onze kraamverzorgenden zijn geschoold om met deze moeilijke situaties om te gaan en kunnen een belangrijke ondersteuning zijn hierin.

Babymoon biedt meer

 

  • Eén vaste kraamverzorgende tijdens je hele kraamtijd
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Intake aan huis
  • Deskundige begeleiding bij borst- en kunstvoeding
  • Een leuke informatieavond
  • Enthousiaste, professionele kraamverzorgenden
  • Een onbezorgde kraamtijd

Voor meer informatie

 

T 088-0156900

E info@kraamzorgbabymoon.nl

I www.kraamzorgbabymoon.nl

 

Volg ons op:

 


Heb je vragen?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Download Algemene voorwaarden