Er is na een aantal jaren roken en koffiedrinken wellicht ruimte om een afspraak bij de tandarts te maken, studentist.nl bijvoorbeeld, die is gespecialiseerd in het behandelingen van studenten. Een tandarts kan je gebit weer een mooie, hagelwitte tint geven. Echt een behoorlijke update van je smile. In deze blog lees je hoe het zit!

Hoe kan een tandarts mij weer een hagelwit gebit geven?

Het lijkt alsof dit regelrecht uit een sprookje komt: een hagelwit gebit krijgen bij de tandarts. Deze expert is een tandenmaker bij uitstek, geen tanden- en kiezentrekker. Zeker als het nodig is, zul je een tandarts niet snel met een tang in de hand zien. Liever doet de tandarts, steeds vaker aangeduid als esthetische tandarts want mensen vinden de esthetiek heel belangrijk, een cosmetische behandeling. We noemen er een aantal:

  • Facings. Schildjes rond je tanden gemaakt van composiet of porselein. Deze worden op maat gemaakt en zijn een manier om verkleurde tanden of tanden met een gekke vorm, te corrigeren. Dat ziet er direct prachtig uit. Geen wonder dat Hollywood-sterren en nu ook Jan of Jannete Modaal een behandelingen graag laten doen.
  • Implantaten. Mis je enkele tanden? Dan is het met implantaten snel opgelost. Direct weer een volle rij met tanden, dat willen we allemaal graag. En het kan bij de tandarts. It’s like magic.

Dit zijn zeer gewilde behandelingen, maar er ontbreekt er nog een: de bleekbehandeling! Deze is helemaal snel te doen. Binnen een behandeling is je gebit een paar tinten lichter. Ga altijd voor de natuurlijke look. Zo voorkom je dat je tanden een hilarisch witte tint krijgen en bijna licht geven in het donker.

Conclusie

Het is heerlijk om weer een stralende smile te hebben. Waarom zou je dan geen update laten doen bij de tandarts. Met drie populaire behandelingen: facings, implantaten en de bleekbehandeling, is het mogelijk om weer die jonge, frisse glimlach te hebben waarmee je de mensen een goed gevoel geeft.

Pin It on Pinterest