Voor de allerkleinsten heeft Pampers Procare Premium Protection luiers ontwikkeld. Deze luiers zijn verkrijgbaar in maat 0 tot en met 3. Deze luiers zijn bedoeld voor pasgeboren baby’s en in elk aspect van de luier wordt daar ook rekening mee gehouden. De Procare Premium Protection is al een tijdje geleden geïntroduceerd en de prijs is sindsdien gedaald. Dit is niet omdat de luier van mindere kwaliteit is, integendeel. Als je een nog scherpere prijs wil, dan kun je deze website in de gaten houden. Hier worden wekelijks Pampers Procare Premium Protection aanbiedingen geplaatst, zodat jij luiers kunt kopen voor minder geld. De korting kan soms de helft van de prijs schelen.

Speciaal voor pasgeboren baby’s

Omdat Pampers Procare Premium Protection luiers gemaakt zijn voor pasgeboren baby’s, zijn er aspecten aan de luiers speciaal gericht op deze kleintjes. Zo is er bijvoorbeeld een naveluitsparing om het gevoelige gebied rondom de navel van de baby te beschermen. Zo kan de huid op die plaats na de geboorte sneller herstellen. Ook zijn de luiers letterlijk zijdezacht. De binnenkant van de luier is van pure zijde, zodat je baby niet eens voelt dat hij of zij een luier aan heeft. Zijde is een natuurproduct en zodoende zal dit materiaal voorkomen dat je baby last krijgt van een droge of geïrriteerde huid of uitslag. Bekijk hier alle Pampers aanbiedingen.

Hoe de kleintjes droog blijven

De buitenzijde van de Procare Premium Protection luier is waterdicht, zodat er geen vocht in het bedje of op de kleertjes van je baby zal lekken. In de luier zitten drie absorberende banen die urine en ontlasting wegvoeren van de huid van je baby. In die banen zitten absorberende materialen waardoor je baby gedurende langere tijd droog kan blijven. Op die manier kunnen jullie allebei de nacht doorslapen. De Procare Premium Protection beschermt de huid van je baby bovendien tegen irritatie.

Pin It on Pinterest