Kraamzorg babymoon

Is een cosmetische behandeling pijnlijk? En meer vragen…

Geplaatst op

Steeds meer mensen hebben interesse in een cosmetische behandeling, zoals een borstcorrectie. Daardoor komen er ook steeds vaker allerlei vragen op waar ze mee zitten. In deze blog willen we graag een aantal vragen beantwoorden. Lees snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Cosmetische behandelingen

In deze blog nemen we diverse behandelingen met je door:

  • Meerdere cosmetische behandelingen zijn populair omdat ze zeer gericht problemen oplossen die er spelen in verschillende situaties. Wanneer er na een zwangerschap een correctie van de borst gewenst is, dan kun je kiezen voor een borstcorrectie. Ook in andere gevallen kiezen vrouwen hiervoor, bijvoorbeeld als de borsten te zwaar zijn en ze daarom last van hun rug krijgen. Ook een borstvergroting wordt vaak gedaan, wanneer de borst als te klein ervaren wordt.
  • Ooglidcorrecties worden steeds vaker uitgevoerd. Het gaat dan met name om de correctie van de bovenste oogleden. Als deze gaan hangen kunnen er medische problemen ontstaan, op grond van deze problemen vergoed de verzekering de kosten. Voor de onderste oogleden geldt dit niet.
  • Heb je een vermoeid uiterlijk dat best een steuntje in de rug kan gebruiken? Veel mensen kiezen voor een behandeling met injectables. Dit is een esthetische verbetering van je gezicht met behulp van stoffen die afbreekbaar zijn door het menselijk lichaam. We hebben het hier over de stoffen: hydraluronzuur en botox. Beiden zijn al vele jaren populair vanwege hun verjongende werking. Waar de eerste zorgt voor terugkeer van volume, zorgt de tweede voor een ontspanning van de gezichtspieren. In die mate dat de bovenliggende huid tot rust komt. Rimpels vervagen en je oogt jonger. Tegenwoordig wordt er goed gekeken of er geen overdosering plaatsvindt. Zo houd je natuurlijke resultaten.

Doet een cosmetische behandeling pijn?

Tijdens de behandeling kun je een licht gevoeligheid ervaren. Dit geldt met name voor injectables. Maar hier kun je ook weer een verdovingscrème voor krijgen waardoor je nog minder voelt. Meestal is dit niet nodig. De andere cosmetische behandelingen vinden plaats onder plaatselijke verdoving. Met een operatie, bijvoorbeeld bij een borstcorrectie, zul je napijn hebben. Deze is te bestrijden met pijnmedicatie. Al met al kunnen we zeggen dat een cosmetische behandeling geen noemenswaardige pijnklachten oplevert.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden