Kraamzorg babymoon

Hoe kom je van kalknagels af (bij een zwangerschap)?

Geplaatst op

Heb je last van kalknagels en ben je zwanger? Dan kan PACT therapie wellicht een passende oplossing zijn. PACT therapie staat voor Photo-dynamische Antimicrobiële Therapie en is een effectieve behandeling voor kalknagels. In dit artikel vertellen we je meer over hoe deze therapie werkt en waarom het een veilige en doeltreffende keuze kan zijn, zelfs tijdens de zwangerschap.

Hoe werkt PACT therapie?

Benieuwd naar hoe PACT therapie werkt? Kijk dan ook eens op de website https://tiptoe.eu/. Het proces begint met het frezen en opruwen van de kalknagel. Daarna wordt de nagel grondig gereinigd met alcohol. Vervolgens wordt er een speciale gel op de nagel aangebracht, waarna de behandelaar de gel laat intrekken en de nagel onder een lamp plaatst. Deze lamp zorgt voor de productie van singletzuurstof, die de schimmels in de nagel doet afsterven. De behandeling bestaat meestal uit vier sessies, waarvan drie binnen een periode van tien dagen en de vierde een maand later gepland wordt. Zo krijg je uiteindelijk weer een gezonde en mooie nagel terug.

De voordelen van PACT therapie

PACT therapie biedt tal van voordelen. Een belangrijke is dat het in staat is om de schimmel volledig uit te roeien. Daarnaast herstelt de nagel zich na de behandeling tot een gezonde en mooie staat. Wat deze therapie nog aantrekkelijker maakt, is dat het effectief, snel en veilig is, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijwerkingen. Bovendien is PACT therapie veilig, zelfs voor mensen met een kwetsbare gezondheid. Het beste van alles? Deze behandeling doet geen pijn, wat het een aangename keuze maakt in vergelijking met laserbehandelingen.

Conclusie

PACT therapie is een doeltreffende behandeling tegen kalknagels, ook tijdens een zwangerschap. Met vier sessies kun je de schimmel effectief bestrijden en je nagels weer gezond maken. Het veilige en pijnloze karakter van PACT therapie maakt het ideaal voor mensen die thuiszorg nodig hebben. Als je overweegt om deze behandeling te ondergaan of als zorgspecialist een cliënt hebt die hier baat bij kan hebben, zijn er verschillende specialisten waar je terecht kunt voor deze effectieve behandeling. Laat die kalknagels je niet langer tegenhouden en ontdek de voordelen van PACT therapie!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden